WordPress egyedi plugin fejlesztése

WordPress egyedi plugin fejlesztése

Egyedileg fejlesztett plugin segítségével szinte bármilyen megoldást el tudunk végezni a jelenlegi rendszer megbolygatása nélkül.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik egyedi WordPress bővítmények fejlesztésében. Egyedileg fejlesztett plugin segítségével szinte bármilyen funkcióval kibővíthető a weboldala. Amennyiben egyedileg fejlesztett pluginra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük amit megálmodott.

Hogyan működik egy egyedileg fejlesztett plugin?

Az egyedileg fejlesztett plugin segítségével a weboldal bizonyos részének működése anélkül változtatható, hogy a WordPress alap rendszerét módosítani kellene. Ez kiemelten fontos, mivel a WordPress gyakran kap biztonsági frissítéseket, amelyek az alap kódot felül írják.

Amennyiben tehát valaki egyedi plugin fejlesztése nélkül próbál a rendszeréhez új funkciókat adni, abban az esetben egy dolog történhet: A WordPress frissítésekor a fejlesztések eltűnnek. A WordPress frissítésének kikapcsolásával ugyan megoldható a probléma, de ezt egyik megrendelőnknek sem ajánljuk, mivel így a weboldala sebezhetővé és egy idő után elavulttá válhat.

Mit lehet vele megvalósítani?

Rendkívül széles a lehetséges megvalósítások terjedelme. Egyedileg fejlesztett plugin segítségével az egyszerűbb egyedi megoldástól az egészen komplex rendszerekig bármilyen megoldás kivitelezhető. Az elkészült munka integrálható a WordPress admin rendszerébe, így a végeredmény tökéletesen beleilleszkedik a többi menüpont közé.

Példa a megvalósításra - referencia

Cégünk 2019-ben egy egyedi térképes rendszert fejlesztett a TV2 Hungarikumokkal a világ körül című műsorához. A rendszerhez egy térképkezelő rendszert is fejlesztettünk, amelyet a WordPress admin rendszerébe integráltunk.

A rendszer a következő funkciókra képes:
  • Világtérkép, amelyen pontok és útvonalak is megjelennek
  • Az útvonalak animálva, folyamatosan kirajzolódva jelnnek meg a kezdőponttól a végpontig
  • A pontokra kattintva az adott helyszín adatai és a hozzá tartozó cikkre mutató link is megjelenik
  • A térkép pontjai az admin felületről kezelhetők; új pont adható hozzá, szerkeszthető, vagy törölhető
  • A hozzáadott pontokból útvonal generálható, ezt egy általunk fejlesztett rendszer generálja le, az útvonalak
  • koordináta pontjait pedig az adatbázisban tárolja el

A térképről részletesebb leírást, videót itt találhat: Hungarikumokkal a világ körül – Magyarok a világban térkép.

Hasonló egyedi elképzelése van? Valamilyen teljesen más egyedi rendszert szeretne weboldalához? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi megvalósítjuk az elképzelését!

Ingyenes visszhívás!